0522-50 60 01 utbildning@infocell.se

E-learning med personlig touch!

Vår e-learning är skapad av samma kompetenta kursledare som håller våra lärarledda utbildningar och ger dig personlig support vid behov.

Väldigt pedagogisk och alltid tillgänglig och man kan alltid gå tillbaka och se om avsnitt. Rekommenderas!

Paula Höök

Controller, Brightstar Logistics

Så här enkelt fungerar vår e-learning

Beställ och börja samma dag. Du loggar in och får tillgång till hundratals utbildningsavsnitt. Ladda ner exempelfiler och lär dig i ditt eget tempo och repetera vid behov. Sitt på jobbet eller i sommarstugan, använd datorn eller läsplattan. Effektiv webbutbildning i Excel och Officepaketet tillgänglig dygnet runt. Använd i utbildningssyfte eller (lika populärt) som problemlösare i ditt arbete. Se några smakprov nedan.

e-Learning

Funktionen SUMMA.OMF summerar värden beroende på uppställda villkor, en villkorsstyrd summering helt enkelt.

Ladda ner övningsfilen här.

Ställ in ett automatisk svar på inkommande e-post under en tidsbegränsad period.

Ändra textens placering tillfälligt i förhållande till dokumentets marginaler med olika indrag. De vanligaste indragen kan göras direkt på linjalen i Word.

Ladda ner övningsfilen här.

 

Detta avsnitt beskriver hur du skapar klickbara länkar som pekar mot förutbestämda mål som t.ex. webbsidor, e-postadresser, avsnitt i din PowerPoint-presentation eller till andra filer.

Ladda mer övningsfilen här.

Behöver jag installera någonting?

Nej. Det behövs ingen installation, all e-learning sker online via webbläsare.

Hur beställer jag?

Klicka på ”BESTÄLL” i pristabellen längre ner på sidan. Fyll i dina uppgifter. Kontakta oss om du har några frågor. Faktura utställs enligt ifyllda uppgifter i beställningsformuläret.

Kan jag se filmerna mobilt?

Ja, du kan se filmerna på Ipad, Iphone och andra mobila enheter med internetuppkoppling.

Kan man ladda ner exempelfiler?

Ja, alla exempelfiler är nedladdningsbara och fria att använda.

Kan jag ladda ner videofilmerna?

Videofilmerna är tillgängliga dygnet runt, men det går inte att ladda ner filmerna.

Vilken Officeversion gäller?

Filmerna är inspelade i Office 2010/2013/365. Generellt passar utbildningen bra för alla med Office 2007/2010/2013/365.

Kursutbud e-Learning. Beställ idag – börja idag!

Excel Grundkurs

Över 10 timmars speltid med nedladdningsbara Excelfiler. Innehållet motsvarar vår lärarledda Excel Grundkurs.

Excel Fördjupningskurs

Över 11 timmars speltid med nedladdningsbara Excelfiler. Innehållet motsvarar våra lärarledda Excel Fördjupning och Excel Avancerad.

Excel Pivottabeller & Power Pivot

Över 5 timmars speltid med nedladdningsbara Excelfiler. Innehållet motsvarar vår lärarledda Excel Pivottabeller och delar ur den lärarledda kursen Excel Power Pivot.

PowerPoint

Nästan 3 timmars speltid med nedladdningsbara PowerPointfiler. Innehållet motsvarar vår lärarledda PowerPoint-kurs.

Word

2,5 timmars speltid med nedladdningsbara Wordfiler. Innehållet motsvarar vår lärarledda grundkurs i Word och delar ur fördjupningskursen.

Outlook

Drygt 2 timmars speltid. Innehållet motsvarar vår lärarledda kurs i Outlook.

Flera användare - ännu bättre pris

Kontakta oss för prisuppgift.

Företagslicens och anpassad beställning

Kontakta oss för prisförfrågan. Vi hjälper dig med rätt lösning.

Kontakta oss så hjälper vi dig fram till rätt utbildning för er organisation

Tobias Ljung
Excelutbildare & utbildningsansvarig
0522 – 50 60 08
tobias@infocell.se

linkedin_64px    twitter_64pxyoutube-128

 

 

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obegränsad åtkomst

Utbilda dig när som helst, 365 dagar om året.

 

I

Hundratals videokurser

Du hittar alltid det du söker i vårt stora utbud

 

Nedladdningsbara filer

Ladda fritt ner våra populära exempelfiler och använd fritt

 

Support

Support ingår alltid från våra duktiga kursledare

 

Ständiga förbättringar

Hjärnan lär bäst vid kontinuerlig träning

 

Repetera & öva

Du kan öva och repetera hur mycket som helst

 

Spara pengar

En prisvärd investering i kunskap i program du använder

 

}

Spara tid

Utbilda dig när du har tid, var du vill

 

Pricka rätt

Effektivt då du själv bestämmer vilka avsnitt du vill se

 

Vad menas med e-learning och utbildning online?

E-learning, onlinekurser, interaktiv utbildning eller webbaserad utbildning – är en utbildning som du läser vid din dator eller mobila enhet när och var det passar dig bäst.

E-learning eller interaktiv utbildning kan vara allt från en enkel PowerPoint-fil med interaktivitet till flygsimulatorprogram. I dag kan i princip alla utbildningar produceras som digital utbildning. Vanligast är ett innehåll av röstinspelning, filmklipp och olika typer av animeringar. Det gemensamma för all e-learningutbildning är att distributionen sker elektroniskt.

För inte så många år sedan kunde e-learning ofta vara ett problem för IT-avdelningarna. Detta gäller dock inte längre. Bandbredd är idag inget problem och någon extra teknisk utrustning behövs inte då e-kurserna oftast körs direkt i en vanlig webbläsare.

Blended learning – en kombination av lärarledd kurs och e-learning

Det finns många fördelar med e-learning som du kan läsa om här. Lärarledd utbildning har dock vissa fördelar i jämförelse med e-learning. T.ex. finns större möjligheter till dialog med kursledare och diskussion med andra deltagare. Många gånger kan det därför vara smart att kombinera e-learningen med workshops eller lärarledda utbildningar. Över 75 % av våra kunder som idag anlitar oss för anpassade lärarledda kurser i Excel och Office lägger till e-learningen. Ibland kan det vara som en förberedelse inför en lärarledd utbildning för att alla ska ha samma förutsättningar. Det kan också vara att efter den lärarledda kursen ha tillgång till utbildningen för repetition och problemlösning. En fördel är att också kunna utbilda sig vidare i ämnet enbart med e-kursen.

e-learning kunskapsträd

Fördelarna med e-learning

Det finns många fördelar med e-learning. Du kan studera när du vill, var du vill. Det betyder att du kan kombinera utbildning med jobb och allt annat i ditt liv. Dessutom minskar du produktivitetsbortfall då de anställda inte åker iväg utan finns tillgängliga om så krävs. Tiden för utbildning kan också utnyttjas effektivt då man kan göra kurser vid tidpunkter då man har mindre att göra på jobbet. En annan fördel är att organisationen kan nå ut till alla anställda med samma utbildning, vilket ger både likriktning, säkerställande av kvalitet och demokrati. När det gäller miljöaspekten är ju e-learning en självklar vinnare. Digitala kurser är ju också kostnadseffektiva då man slipper betala för biljetter, restid, logi och traktamente. E-learning kan också användas som problemlösning i arbetet och inte bara som ett renodlat utbildningsverktyg.

e-learning office

Officepaketet - 2.995 kr

Bräda dina kollegor i programmen som du använder varje dag. Få tillgång till alla kurser samtidigt. Lär dig Excel. PowerPoint, Word och Outlook. Hundratals videoavsnitt och text- och bildbeskrivningar. Nedladdningsbara filer, kunskapstester och kursintyg.

e-learning office

Officepaketet - 2.995 kr

Bräda dina kollegor i programmen som du använder varje dag. Få tillgång till alla kurser samtidigt. Lär dig Excel. PowerPoint, Word och Outlook. Hundratals videoavsnitt och text- och bildbeskrivningar. Nedladdningsbara filer, kunskapstester och kursintyg.

e-learning office

Officepaketet - 2.995 kr

Bräda dina kollegor i programmen som du använder varje dag. Få tillgång till alla kurser samtidigt. Lär dig Excel. PowerPoint, Word och Outlook. Hundratals videoavsnitt och text- och bildbeskrivningar. Nedladdningsbara filer, kunskapstester och kursintyg.