0522-50 60 01 utbildning@infocell.se

Rekommendationer utbildningar via distans

Nedanför ser du några av de rekommendationer från våra onlinekurser i Excel och Officeprogrammen

”Lagom långa pass, otroligt pedagogisk kursledare så man lätt kunde hänga med, intressanta och bra övningar i bandad svårighetsgrad.”
Hanna Norling, Kungsbacka kommun – Power Query & Power Pivot i Excel

”Lätt att följa med, samtidigt som det inte var på en för låg nivå. Pedagogiskt och tydligt.”
Max Lindahl, Norrköpings kommun – Excel Pivottabeller

”Jättebra och nyttig kurs. Fantastisk pedagog. Glad, lugn, kompetent, positiv och även skämtsam med glimten i ögat. Jag rekommenderar Infocell och pedagog Tobias Ljung till alla det berör. Toppen!”
Esad Pavlica, Bilmånsson- Excel för Självlärda

”Bra och tydlig ledning av kursledaren. Högt tempo men möjlighet att stanna upp för frågor. Bra exempelfiler och många nyttiga tips och trix. Kursledaren anpassade innehållet efter kursdeltagarnas kunskapsnivåer på ett smidigt sätt.”
Oscar Karlström, Mjölby-Svartådalen Energi – Excel Master Class

”Läraren var mycket kompetent, tydlig och pedagogisk. Röd tråd genom dagarna och bra tempo. Kändes proffsigt och välstrukturerat.”
Susanne Dahlberg, KappAhl – Power Query & Power Pivot i Excel

”Tobias var mycket kunnig, hjälpsam och tydlig! Och timern som räknade ner vid raster var kanon! Uppskattade verkligen tydligheten både innan och under kursen.”
Anna Sohl, Region Värmland – Excel för Ekonomer

”Bra tempo, entusiastisk och kunnig kursledare. Många bra tips och aha-upplevelser. Förstår inte varför jag inte har använt Power Pivot innan, tror att det kommer att kunna underlätta och förbättra mycket.”
Sara Lif, Västerås stad – Power Query och Power Pivot i Excel

”Blandningen av hur man gör tabeller i Excel och hur man på bästa sätt presenterar dessa på i PowerPoint. Vi fick lära oss en massa användbara tips och tricks som kommer att göra mina presentationer betydligt vassare.”
Johanna Karlsson, Stockholms stad – Vässa dina presentationer i Excel & PowerPoint

”Den bästa onlinekurs jag deltagit i, allt var toppen! Kursledaren (Tobias) ska ha en guldstjärna för de här två dagarna. Att han dessutom körde en kavalkad av snabba exceltips när det fanns några minuter tillgodo i schemat gjorde bara kursen om möjligt ännu bättre!”
Camilla Rosvall, Region Gotland – Excel för Ekonomer

”Det fungerade mycket bättre än vad jag hade kunnat hoppas på. Många tips att ta till sig med kompetenta och kunniga lärare. Det som gör utbildningen ännu bättre är ju att jag själv sedan i lugn och ro kan gå in och titta på filmer och få ännu mer stöttning via er digitala utbildningssida. Så tack för ett superupplägg med först digital kurs och sedan tillgång till utbildning, filmer och test via er hemsida. Nu ska jag planera in utbildning i min kalender så att jag tar del av hela konceptet.”
Elisabeth Andersson, Skandia – Vässa dina presentationer i Excel & PowerPoint

”För mig var det helt rätt nivå på kursen. Jag hängde med och förstod det som gjordes, men samtidigt var majoriteten nya funktioner som jag inte tidigare arbetat med. Högt tempo och mycket information, ändå tydligt och inte stressigt. Det var tydliga genomgångar och en stor fördel att kunna sitta på en egen skärm och göra samma sak samtidigt.”
Theres Thörnevall, Bodens kommun – Excel för Ekonomer

”Hela upplägget & kompentensen hos kursledaren! Kände verkligen att det här va en kurs jag behövde inte bara i jobbet utan i privata livet också. Det va lättförståeligt & nivån på kursen va inte för lätt, vilket va bra. Jag tyckte det fanns tid till att ställa frågor & för alla att jobba i eget temo utefter tidigare kompetenser.”
Emma Landén, Länsförsäkringar – Excel Grundkurs

”Ett bra sätt utifrån den värld vi nu lever i. Egentligen tror jag att sådana här kursen passar bättre online i och med att du kan titta på din egen excelfil samtidigt som du lyssnar och ser kursledaren. Hade det varit en fysisk kurs hade vi deltagare varit tvungna titta upp på kursledaren ibland och då har man tappa fokus en sekund och eventuellt tappat tråden.”
Ann-Charlotte Mähler, Östersunds Kommun – Excel för Ekonomer

”Mycket lärorik kurs med högst pedagogisk kursledare! ”
Joachim Areskär, Hemsö – Excel Master Class

”Jättebra kursledare som var väldigt pedagogisk, talade tydligt och hade ett bra tempo. Innehållet var väldigt bra och det känns som jag har fått mycket bra erfarenheter de senaste dagarna.”
Amanda Olsson, Arribatec – Excel för Ekonomer

”Bra kursledare. Lätt att ställa frågor. Tekniken fungerade perfekt. Tider hölls”
Charlotte André Karlsson, Sjätte AP-fonden

”Från början till slut var denna utbildning perfekt. Bra med info innan kursen startade, väldigt bra handledare under utbildningen som gav oss alla ordentligt med tid för övningarna och handledaren kunde programmet innan och utan så man fick svar på alla frågor. Trots utbildning mellan 9-16 online, via Teams, gick dagen väldigt fort, och jag känner mig bättre mer kunnig på Excel!”
Cassandra Sjödin, Länsförsäkringar – Excel för Självlärda

”Lagom nivå som passar alla användare av Excel, inte enbart ekonomer. Högt tempo med mycket bra tips och tricks. Utmärkt pedagogik att följa med på sin egen dator för att befästa kunskaperna. Inspireras att lära sig ännu mer.”

”Överlag en mycket bra kurs”
Stellan Håkansson, Karolinska Institutet – Power Pivot & Power BI

”När man skulle göra övningarna så var man väl bekant med ”sin” dator och dess kringutrustning, vilket är något annorlunda när man sitter i kurslokal. Man kunde vara helt koncentrerad på sin egna uppgifter utan störningar från andra deltagare. Dock tappar man den sociala biten. Man har även en helt annan kontakt med kursledaren när alla sitter i samma kurslokal och om man ställer naturligare frågor till kursledare. Frågor som även andra deltagare kan lära sig av. Så både positivt och negativt med onlinekurs. Jag skulle dock inte tveka att deltaga i en onlinekurs igen”
Sara Joahnsson, Gekås Ullared AB – Power Pivot & Power BI

”Bra upplägg och innehåll. Lärde mig mer än jag trodde jag skulle som jag kommer ha stor nytta av. Väldigt kunnig lärare.”
Mikaela Sjödin, AB Byggbeslag – Power Pivot & Power BI

”Vid det kurstillfället jag gick så var det ett begränsat antal (8 st). Det gjorde att det blev blir en annan närhet till läraren tycker jag. Man sitter i sin ”jobbmiljö” och kan få mer direkt hjälp än i en kurslokal.”
Björn Dahlström, NCC Sverige AB – Power Pivot & Power BI

”Det var mycket enkelt att hänga med i alla steg som visades. Jag upplevde också att det var okej att fråga om allt kopplat till excel. Tobias backade om man inte hängt med och tog sig tid till oss som deltog. Bra att det var några få, men jag tror att det hade funkat även om det hade varit fler. Trevlig att man fick ””konferens-godis”” skickat till sig i förväg, synd bara att allt försvann första dagen :). Det var i princip som att delta fysiskt, med undantaget att man inte fick det sociala i pauserna. Bra med en kort inblick i andra delar.”

”Att man kan sitta hemma. Men den fungerade nästan som en fysisk kurs på det positiva sätt att man kunde ställa frågor och få hjälp med övningarna under tiden.”

”Det var bra att man kunde sitta på sin arbetsplats då jag har två större skärmar och ergonomiskt tangentbord. ”

”Jag behövde inte resa någonstans så det tog mindre tid. Det var lagom med tid att göra egna övningar mellan genomgångarna.”

”Detta var en kurs där i princip VARJE ord var magi. Allt som jag egentligen hade frågor om besvarades med marginal. Det var som att Anna-Karin öppnade en helt ny värld. Så den absolut bästa kursen jag har gått alla kategorier. Jättetydlig pedagogik, bra tempo i övningarna relevant information och väldigt mycket matnyttigt! SJukt bra helt enkelt!!!”

”Bra uppbyggt, lagom tempo, pedagogiskt. Jag fick svar på alla mina tre frågor som jag hade INNAN kursen utan att behöva fråga dem under kursen – kändes som att kursen var skräddarsydd för mig.”

”Tempot och alla smarta tips som läraren kunde relatera till arbetsuppgifter. Mycket pedagogiskt och tydligt. ”

”Hela upplägget var kanon bra. Lagom tempo, bra förklaringar och lätt att följa med.”

”Lagom tempo, bra anpassat till verkliga problem från excelvardagen.”

”Kursinnehållet och en mycket pedagogisk föreläsare.”

”Mycket material, trevlig stämning på kursen”

”Allt var jättebra! Många bra tips och trix som jag kommer att ha stor användning för! Mycket bra lärare!”

”Inget specifikt, den var bra över lag. Bra upplägg och fungerade bra att ha den online.”

”Genomtänkt pedagogiskt upplägg som involverar kursdeltagaren under hela kursen. Toppen att vi själva fick vara så aktiva i programmet hela tiden. Kändes aldrig tröttsamt med 2 hela dagar vilket jag hade oroat mig för innan. Mycket bra kurs!”

”Kursledaren var väldigt pedagogisk och höll en tydlig röd tråd genom kursen. Hanåterkopplade på ett mycket smidigt sätt till delar/funktioner i kursen som vi redan gått genom och hur dessa nu kunde användas i olika sammanhang/beräkningar.

Många funktioner som gicks genom kunde jag, men kursledaren gav mycket bra tips och trix vilket jag uppskattade. För någon som exempelvis inte är lika van excel användare, så kanske tempot uppfattades som högt, men personligen var jag väldigt positivt överraskad hur bra det fungerade ha gå kursen online. Ni får toppbetyg!”

”Både upplägget på innehållet, anpassningen till kursdeltagarnas nivå och pedagogiken hos kursledaren. Trots att kursledaren själv var så otroligt kompetent inom Excell så kunde hon samtidigt på ett enkelt sätt förmedla sina kunskaper till mig som relativ nybörjare.”
Jessica Zelei, Länsförsäkringar – Excel Grundkurs