0522-50 60 01 utbildning@infocell.se

Infocell söker Utbildningssäljare B2B

Om Infocell

Infocell är ett utbildningsföretag som utbildar i Excel och övriga Officepaketet. Sedan 2011 har vi hjälpt tusentals företag i Sverige att vässa sina analyser, få bättre beslutsunderlag och effektivisera sitt arbete. Vi är ett lönsamt, väletablerat företag och en av marknadsledarna i vår bransch.

Vi drivs av ett gäng passionerade och drivna medarbetare med stor erfarenhet och kunskap inom Excel och Office. Vill du komma till en prestigelös miljö där vi har högt i tak och når gemensamma mål samtidigt som vi har kul?

Vi växer och söker nu en Utbildningssäljare.

Om rollen

I rollen som Utbildningssäljare på Infocell kommer du att bygga relationer med främst avdelningschefer (t ex personalchefer, ekonomichefer) och ge dem kraft att kompetensutveckla sin personal på bästa sätt i Microsofts Officeprogram.

Du kommer att kommunicera till stor del via mail och telefon samt genomföra digitala möten och presentationer av våra utbildningar. Och i ditt arbete så kommer du att hantera och ha kontakt med både återkommande kunder såväl som nya kunder.

Arbetet har en tydlig säljprocess och strukturen i dina dagar kommer att vara aktivitetsbaserade. Dina målsättningar kommer vara i form av utförda aktiviteter och inte i uppnådda försäljningsresultat. Som stöd i säljprocessen jobbar vi med Pipedrive CRM.

Till din hjälp så kommer du ha Säljledning och Utbildningsansvarig nära till hands.

Din profil

För att axla rollen hos oss så tror vi att du har tidigare erfarenhet av att jobba med försäljning till andra företag, även om produkten nödvändigtvis inte har varit utbildningar. Du trivs i att jobba med en aktivitetsbaserad försäljningsmetodik med en tydlig process. Förmodligen har du vana att arbeta strukturerat i ett CRM-system.

Att du har god kunskap om Excel och Officepaketet och är vass framför tangenterna ser vi som givet. Viktigt i tjänsten är att du kan skriva god svenska med korrekt stavning och grammatik.

Som person ser vi att du är initiativtagande, positiv och ansvarsfull. Du har lätt att få kontakt med andra människor, har hög kvalitetsmedvetenhet och sätter stolthet i ett väl utfört arbete.

Arbetstider och anställning

Tjänsten är en heltidsanställning med fast månadslön.

Vi sitter i härliga kontorslokaler i centrala Uddevalla, men det finns också möjlighet att utföra en del arbetsdagar hemifrån.

Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Vänligen maila ditt CV och personliga brev till jobb@infocell.se.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan

Kontaktperson

Tobias Ljung, tobias@infocell.se, 0522-506008