0522-50 60 01 utbildning@infocell.se

Du missar väl inte våra Excel-webinars?

De senaste månaderna har vi kört två Excel-webinars som har varit helt gratis att vara med på. Först ut var ”Våra Bästa Exceltips 1”. Responsen var otroligt bra och många efterfrågade en ”uppföljning”. Så nyligen körde vi webinaret ”Våra Bästa Exceltips 2”. Totalt var ni nästan 2000 deltagare ! 😀.

Bästa sättet att vara up-to-date med vilka webinars vi kör är att prenumerera på Excelbrevet som är vårt gratis nyhetsbrev med tips och tricks i Excel. Excelbrevet kommer ut 10 gånger per år och innehåller en massa Exceltips, nyheter och tävlingar. Du börjar enkelt att prenumerera via formuläret på www.excelbrevet.se. (Excelbrevet är helt gratis).

Alltid tillgång till webinars i efterhand

Har du våra e-kurser i Excel via officekurs.se har du alltid tillgång till våra webinars i efterhand. På officekurs.se finns 16 olika e-kurser i Excel, Power-tilläggen och de andra Officeprogrammen från Microsoft. Smarta och effektiva självstudiekurser som innehåller både videofilmer och digital kurslitteratur. Där finns även övningsfiler, frågetester och du kan hämta ut kursintyg efter varje slutförd e-kurs.