0522-50 60 01 utbildning@infocell.se

Nu lanserar vi nya e-kurser och e-kurspaket!

Ibland måste man få lov att slå sig för bröstet. Idag är en sådan dag för oss. Vi släpper två nya kanonbra e-kurser i Power Query och Power BI. Samtidigt lanserar två nya e-kurspaket; Powerpaketet och Guldpaketet.

e-kurs i Power Query (Hämta och transformera data)

Jobbar du mycket i Excel lovar vi dig till 100% att Power Query kommer att öka din effektivitet och struktur rejält. Du kan hämta data från alla möjliga datakällor som databaser, text- och CSV-filer, Excelfiler, Access m.fl. Du kan transformera dina data på massor av sätt, pivotera, ändra format, ta bort/lägga till rader och kolumner, göra egna kolumner med olika beräkningar, konkatenera värden, gruppera och summera grupperingen, söka och ersätta värden m.m. Dessutom kan du använda frågespråket M för att göra ännu mer avancerade tillämpningar och skapa egna funktioner. Som du säkert förstår kan ett verktyg med dessa möjligheter snabbt ersätta mycket av det du tidigare gjorde med VBA-kod i Excel. (Klicka här för att se en introduktionsvideo om vad Power Query är)

Läs mer om kursen och beställ här

e-kurs i Power BI

Microsoft Power BI ger helt nya möjligheter att skapa, distribuera och konsumera beslutsstöd i din organisation. Power BI innehåller alla verktyg för att hämta och tvätta data med Power Query samt skapa robusta datamodeller och avancerade mätvärden med Power Pivot. Med Power BI har du unika möjligheter att visualisera och presentera dina data med en stor mängd diagram och visualiseringsobjekt. Du kan sedan distribuera dina data effektivt till användarna genom dynamiska rapporter i webbgränssnitt, instrumentpaneler i mobilen eller klassiska pivottabeller och diagram i Excel. (Klicka här för att se en introduktion till Power Pivot)

Läs mer om kursen och beställ här

e-kurspaket – Powerpaketet

En unik och omfattande kurs i de så kallade Power-verktygen; Power Query, Power Pivot och Power BI. Automatisera dina arbetsflöden i Excel och Power BI med transformeringar via Power Query. Bygg stabila datamodeller i Excel med Power Pivot för att sedan analysera med pivottabeller, pivotdiagram och knappsatser i Excel. I Power BI kan du kombinera kraften med Power Query och Power Pivot samtidigt som du har helt nya möjligheter till visualisering och distribution av rapporter och dashboards. Tillgång till långt över 100 kursavsnitt med videofilmer, digital kurslitteratur, nedladdningsbara filer med facit. Ta dina dataomvandlingar, dataanalyser och presentationer till en helt ny nivå!

Läs mer om kurspaketet och beställ här

e-kurspaketet – Guldpaketet

Nu har vi samlat alla våra 14 olika e-kurser i Excel och Office i det ultimata kurspaketet. Här har du tillgång till ALLA våra e-kurser. Med videofilmer, digital kurslitteratur, nedladdningsbara övningsfiler och frågetester har du en utbildning som slår det mesta!

Läs mer om Guldpaketet och vilka kurser som ingår

Surfa in på www.officekurs.se för att kika mer.

Vill du prova vår gratiskurs – med avsnitt från alla våra kurser? Klicka här för att få tillgång till Gratiskursen.

office 365 online utbildning