0522-50 60 01 utbildning@infocell.se

I dagarna släppte vi vår nya Excelbok Excelhandboken – din guide i Excel. Författare är kursledarna Robert Larsson och Tobias Ljung från Infocell. Den finns nu att köpa i nätbokhandeln. Självklart är den en del av vår kurslitteratur (t.ex. kursen Excel för Självlärda).

Excelhandboken är boken för dig som vill ha en heltäckande Excelbok – varken grund eller fördjupning – utan både och :-). Boken passar både för självstudier och som kurslitteratur för Excelkurser. Som utbildningsmaterial kan den användas för såväl grundkurser, fortsättningskurser som avancerade kurser i Excel. Om du provläser boken i länken nedan ser du innehållsförteckningen och några axplock ur boken. I boken finns också en kategoriserad kortkommandolista (svenska/engelska).

Boken innehåller över 260 sidor i fyrfärgstryck och A4-format. Den är skriven på svenska, men även om du har en engelsk programversion är boken fylld av översättningar för funktioner och knappbeskrivningar.

Excelhandboken – helt enkelt din guide i Excel!

Provläs Excelhandboken här

Excelhandboken säljs normalt via nätbokhandeln. Om du önskar beställa fler än 10 exemplar kontakt Tobias Ljung på Tobias@infocell.se eller 0522-506008.

Excelbok