0522-50 60 01 utbildning@infocell.se

Nu har vi lanserat en ny hemsida! Vår nya sajt fungerar lika bra på alla plattformar och webbläsare, vilket göra att du enkelt kan besöka hemsidan oavsett om du använder med telefonen, läsplattan eller datorn. Med den nya sajten är den ännu enklare att beställa kurser och kontakta oss. En nyhet är att de tips och tricks i Excel och övriga Officepaketet som tidigare legat på infocell.se nu finns samlade på www.excelbrevet.se.

Sidan excelbrevet.se – där alla tips nu finns samlade – har många förbättringar mot tidigare. Du kan nu välja att filtrera på videotips/texttips eller andra kategorier som t.ex. Excel eller PowerPoint. Även Excelbrevet.se är 100 % mobilanpassad och layoutmässigt mer tilltalande med fler bilder och sökmöjligheter än tidigare. Som på många andra blogsidor ser man snabbt de senaste inläggen och det finns ett arkiv med äldre tips.

Hoppas du gillar sidorna lika mycket som vi gör och att de förbättrar din upplevelse av Infocell och Excelbrevet. Självklart är du lika välkommen med feedback kring hemsidan precis som för Excel och Office.

Tobias Ljung
Tobias@infocell.se
0522-506008